Hårfagrerittet – en sykkelfest!

 

Harfagrerittet-om-oss-a

 

Hårfagrerittet er det eldste terrengsykkelrittet på Haugalandet. Vi har holdt på siden 2010 med et pause år i 2013 som følge av uenigheter om bruk av trase. I 2014 var Hårfagrerittet tilbake med en ny og utbedret trase. 2015 ble et kjempebra år for Hårfagrerittet. Veldig mye positive tilbakemeldinger og fornøyde deltagere og samarbeidspartnere. Hårfagrerittet fikk stadfestet sin posisjon som et viktig og godt idretts arrangement i regionen vår. Vi har kommet for å bli.

 

 

 

  •  Kappestrid for alle – Hårfagrerittet er og vil alltid være et folke arrangement med fokus på trivsel og mestring.
  • Traseen vår er unik og vi er veldig stolt av den. Den går gjennom veldig variert, kupert og storslått terreng.
  • Vi har to ulike distanser å velge imellom; En på 40 kilometer fra Aksdal og en på 70 kilometer fra Kårstø.
  • I tillegg arrangerer vi et eget Barnas Hårfagreritt dagen etterpå, med fokus på at barna skal få en minst like bra opplevelse som det de voksne fikk dagen før.
  • Arrangeres første helgen i juni hvert år
  • Eies av CK Haugaland, som er en sammenslutning av sykkelklubbene fra Karmøy, Tysvær, Sveio, Vindafjord og Haugesund.

Hårfagrerittet – Kappestrid for alle – er et terrengsykkelritt som går fra Aksdal eller Kårstø med målgang på kaien i Haugesund sentrum. Traseene går gjennom; kystlandskap, fjell, skog, landbruksområder, hav, hei, koselige tettsteder og bygder.

Hårfagrerittet passer for alle, og er et fint treningsmål for å komme i gang med fysisk aktivitet og begynne å bruke sykkelen som fremkomstmiddel i hverdagen. Vi har stort fokus på sikkerheten og jobber hardt for at du skal føle deg trygg i løypa.

Våre mål er kvalitet i alle ledd og ha fokus på hver enkelt deltager. Du bestemmer selv tempo og ambisjoner. Hårfagrerittet er først og fremst en folkefest, hvor du også får muligheten til å utfordre deg selv.

Skulle det være noe du lurer på, eller har innspill som kan gjøre oss bedre, vær så snill og ikke nøl med å ta kontakt med oss.

 

Harfagrerittet-kontakt                   CKH-ARRANGØR

Daglig leder, Jan Erik Søvig
janerik@harfagrerittet.no
Frivillige
frivillig@harfagrerittet.no
Barnerittet

barneritt@harfagrerittet.no
Påmelding

pamelding@harfagrerittet.no

 

Harfagrerittet_sporsmal