Klassekampen

Klassekampen - logo

«KLASSEKAMPEN» – Årets Ungdomsskole happening

Hvilken klasse har det beste samholdet? Hvilken klasse klarer å mobilisere flest elever til å delta på klasse laget i Hårfagrerittet lørdag 6. juni fra Frakkagjerd til byen.

Sykkelby Haugesund-Karmøy og Hårfagrerittet inviterer til Skole og klassekamp i årets Hårfagreritt.

Reglene for klassekampen:

  1. Hver klasse må stille med minimum 10 personer og alle 10 må fullføre
  2. Vi tar tiden mellom den som sykler først over målstreken og den som sykler sist. Den klassen som har kortest tid i mellom vinner. Det betyr at det lønner å sykle som en gruppe/et lag hele veien.
  3. Ved lik tid i pkt. 2 vil den klassen med flest elever vinne konkurransen. Så det betyr at sjansen for å vinne er større jo flere elever fra klassen som deltar.
  4. Skulle det fortsatt være likt, vil det bli loddtrekning eller deling av premien.
  5. Distansen er på 30 km og starter på Frakkagjerd og går via Stakkestad, Steinsfjellet, Haralds støtta og inn på kaien i Haugesund.

Klassen som vinner, får lov til å kalle seg – Klassen med det beste samholdet i Haugesund. I tillegg vil klassen som vinner motta en penge premie på kroner 10.000,- Nok.

Vi vil også premiere den mest kreative klassen som gjør noe ekstra ut av seg og profilerer syklingen best, med 5.000,- kroner.

Det beste av alt, er at dette koster elevene ingen ting. Sykkelby Haugesund-Karmøy og Hårfagrerittet ønsker å motivere ungdommen i regionen vår til å sykle mer og betaler derfor for hele arrangementet.

Det vil bli servert god mat og drikke langs løypa og i målområdet, trekking av sykkel fra Spinn Sykkelshop og andre flotte premier.

Vi oppfordrer ellers alle elevene som ikke kan eller vil sykle denne dagen om å stille opp i løypa og lage heia gjenger for klassene sine. Dette bygger samhold og godt klassemiljø.

 

La klassekampen bli vårens «snakkis» og store skoleavslutning

 

En melder seg veldig enkelt på ved å gå inn på harfagrerittet.no/pamelding, velger klassekampen og legger inn sine personlige data og velger skole og registrer inn klassenavnet under feltet som heter Annen Klubb, Bedrift eller Sponsor (ex. Klasse 8b). Så er du/dere registrert og klar til å vinne prisen for klassen med det beste samholdet.

Oversikt over Ungdomsskolene i Haugesund og på fastlands Karmøy

Haugesund Kommune

Haraldsvang Skole           497 elever fordelt på 18 klasser

Håvåsen Skole                  475 elever fordelt på 17 klasser

Hauge Skole                      162 elever fordelt på 6 klasser

Skåredalen Skole              150 elever fordelt på 6 klasser

Danielsen Ung. Skole         72 elever fordelt på 3 klasser

Steiner Skolen                      43 elever fordelt på 3 klasser

Breidablikk (minoritets)          13 elever

(Røver                                       3 elever)

 

 

Fastlands Karmøy Kommune:

Vormedal Ung. Skole      388 elever fordelt på 15 klasser

 

Totalt: 1803 elever fordelt på 70 klasse som kan delta – Dette kan bli både stort og veldig moro. Skynd dere å meld dere på harfagrerittet.no/pamelding

 

touch-iconSykkelby Karmøy-Haugesund - logo